Българска Телевизия Онлайн

AXN Black Online

AXN Black португалски телевизионен канал, който е собственост на „Sony Pictures Television“. За първи път се излъчва през 2011 година. Каналът излъчва предимно филми и сериали. От 01.10.2013 година започва да се излъчва и в Полша, Румъния, Унгария, Чехия, България и Молдова. Някои от по-известните сериали, които се излъчват са: Prison Break, Arrow, Hawaii Five-0, Grey’s Anatomy, Bones, Sherlock. Каналът изпъчва и в HD формат на картината.
AXN Black (от 2006 до 2013 г. AXN Sci-Fi) излъчва предимно субтитрирани сериали от САЩ и Европа – повече екшън с вдъхновени от реални и измислени истории сериали с героичен привкус, като „Spartacus“, „No Limit“ на Люк Бесон и „Justified“. Фантастичните слотове са определени за преди и по време на прайм тайм, също както и за уикендите и ще включват заглавия като „Black Gold“, „Duck Commander“, „Hero“.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Адблокер за реклами!!!

За съжаление засякохме, че използвате Adblock. За да продължите да използвате услугите на сайта, трябва да го изключите. Рекламите ни помагат да запазим сайта активен.