От уста на уста - БГ Форум

bTV Online (бтв на живо)

BTV Online (бтв на живо)

Btv Online (бтв на живо)

bTV Online (бТВ на живо) е българска частна телевизия с национално покритие.

Каналът стартира през 2000 година на мястото на излъчвания дотогава втори канал на БНТ – Ефир 2. bTV собственост на bTV Media Group, който се притежава от Central European Media Enterprises. Каналът се разпространява цифрово ефирно в територията на цяла България. Разпространява се и по мрежата на всички кабелни оператори у нас. Също така и през сателит на територията на цяла Европа и през уеб, посредством официалният сайт на bTV.

bTV Online (бТВ Онлайн) е първата частна национална телевизия в България, излъчва от 1 юни 2000 г.

Телевизията е основана от News Corporation – световноизвестна компания в областта на телевизията, филмовото разпространение, вестници, списания. През октомври 2000 г. стартира редовната програма на новата телевизия, а на 18 ноември е излъчена и първата емисия на bTV Новините. Би Ти Ви се наложи като водещ канал с над 40% дял от телевизионната аудитория на България. Тя е с челни позиции на рекламния пазар. Би Ти Ви има 24-часова схема на работа, която включва широк спектър от програми: новини, спорт, прогноза за времето, публицистични предавания, толк шоута, детски програми, развлекателни и много други.

Телевизията Би Ти Ви (бтв на живо) е изцяло оборудвана с дигитална техника и използва DVC PRO. за качествена продукция.

Целият персонал е специализирано обучен като продължава да въвежда новостите на пазара. Би Ти Ви е гъвкава, креативна и винаги отворена за своите зрители. Основна цел е да продължим да разширяваме нашата дейност и да останем пример в сферата на телевизионната индустрия на Балканския полуостров.

От 7 октомври 2012 г. bTV преминава в HD качество и формат 16х9. От 1 март 2013 г. bTV Online се излъчва ефирно цифрово в национален мултиплекс 2. Официална страница на канала BTV online (бтв на живо) – ТУК

Програмата на Btv Online (бтв на живо) :

“Тази събота” – актуален уикенд блок с водещи Бесте Сабри и Митьо Маринов
11:00
“Вкусът на България” – кулинарно предаване с водеща Мария Жекова
11:30
“Светът на здравето” – здравно предаване с водеща д-р Неделя Щонова, нов сезон
12:00
bTV Новините – обедна емисия
13:00
“Макари” – сериал, еп.7 (последен)
15:30
“Богатствата на България” – документална поредица
16:00
“Търси се…” – токшоу с водещи Меги и Нели, нов сезон
17:00
“Животът по действителен случай” – токшоу с водеща Александра Сърчаджиева, нов сезон
19:00
bTV Новините – централна емисия
19:30
bTV Репортерите – поредица за журналистически филми и разследвания
20:00
“MasterChef” – кулинарно шоу, с.8
22:00
МЕГА ХИТ: “Механикът” – екшън, криминален, трилър (САЩ, 2011 г.), режисьор: Саймън Уест, в ролите: Джейсън Стейтъм, Бен Фростер, Доналд Съдерланд, Тони Голдуин, Джеф Чейс, Мини Андън, Джеймс Логан, Лара Грайс и др.
23:50
“Като на кино” – предаване за кино
00:05
“Специален отдел Q: Ловци на фазани” – криминален, психотрилър (Дания, Германия, Швеция, 2014 г.), режисьор: Микел Норгард, в ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чуршич и др. [14+] 02:20
“Макари” – сериал /п./

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Адблокер за реклами!!!

За съжаление засякохме, че използвате Adblock. За да продължите да използвате услугите на сайта, трябва да го изключите. Рекламите ни помагат да запазим сайта активен.