От уста на уста - БГ Форум

SKAT Online

Скат ТВ е български частен телевизионен канал. Основан е през 1992 година в град Бургас. Един от собствениците на канала е политикът на Валери Симеонов. Скат ТВ се разпространява по кабел и чрез сателитите Amos 2, Bulsatcom и Hellas Sat 2. По-известните предавания, които се излъчват по канала са: „За вярата българска“, „Паралакс“, „Здравословно“, „Час по България“, „От упор“, „Облаче ле бяло“ и други.

Национална телевизия СКАТ е телевизионен канал, излъчващ чрез сателит и по кабел в цялата страна. Телевизия СКАТ е създадена през 1994 г. като регионален канал на кабелната телевизия в Бургас (кабелната мрежа работи от 1992 г.). Основател на телевизията Валери Симеонов. През 1995-1997 и 1999-2002 г. програмата на Телевизия СКАТ се излъчва ефирно в Бургас.

През 2001 г. телевизията започва излъчване от сателит и по кабелни мрежи в цялата страна. Сред най-известните програми, излъчвани по телевизията са сутрешния блок „Ранни вести“, седмичното обзорното предаване „Паралакс“ с Валентин Касабов, „Телевизионен форум“ с Стефан Солаков, „Дискусионно студио“ с водещ Стоян Иванов (до 2014 г. с Велизар Енчев), „Здравословно“ с доц. д-р Христо Деянов, „Карай да върви, това е блус“ с Васил Георгиев – Кръпката. Научно-популярното патриотично предаване „Час по България“ се излъчва по телевизия СКАТ от 1999 г., негови водещи са били Асен Йорданов, Божидар Димитров, а след 2003 г. – Пламен Павлов. През 2002-2006 г. по телевизия СКАТ се излъчват предаването „Атака“ с водещ Волен Сидеров, фолклорно-познавателното предаване „Сите българи заедно“ с Никола Григоров, „Размисли и страсти“ с проф. Юлиан Вучков (до 2007 г.).

Днес телевизия СКАТ притежава една от най-големите оптично-коаксиални кабелни мрежи в Югоизточна България и два телевизионни канала: Национална телевизия СКАТ с кабелно и сателитно разпространение в цялата страна и регионалния канал СКАТ+ за Бургас и Южното Черноморие. През 2011 г. собственикът на телевизия СКАТ Валери Симеонов основава политическа партия „Национален фронт за спасение на България“ (НФСБ).

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Адблокер за реклами!!!

За съжаление засякохме, че използвате Adblock. За да продължите да използвате услугите на сайта, трябва да го изключите. Рекламите ни помагат да запазим сайта активен.