От уста на уста - БГ Форум

BNT 1 Online

BNT 1 Online logo

BNT 1 Online

BNT 1 Online е първата българска национална телевизия.

Каналът е създаден през 1959 година. Каналът се разпространява цифрово ефирно, кабелно по мрежите на всички национални оператори, по сателит в Европа и по уеб. По БНТ 1 се излъчват актуални предимно обществени предавания, родни и външни продукции, филми и сериали, спортни предавания като Лига Европа, Световно първенство по футбол и т.н. През 2018 година българската национална телевизия променя логото на всичките си канали.

БНТ 1 е основен национален обществен канал с политематичен профил.

Той е насочен към най-широка аудитория с акценти върху новините, силната публицистика, документалистиката и развлекателните програми за цялото семейство. Програмата на БНТ включва емблематични и утвърдени програми като „По света и у нас“, „Панорама“, „Лека нощ, деца!“, „Денят започва“, „Още от деня“, „Референдум“, „История БГ“, „Бразди“, „Здравето отблизо“, „Вяра и общество“, „Нощни птици“, „Библиотеката“, „Открито“, „Спортна треска“ и други. БНТ 1 излъчва Европейско игрално и документално кино и най-големите спортни събития – Световни първенства по футбол и Олимпийски игри. Програмата на БНТ 1 се излъчва наземно чрез мрежа от цифрови предаватели, от спътник, по кабел и онлайн. Официална страница на канала BNT 1 online – ТУК

Програмата на BNT 1 Online:

Сега
По света и у нас
18:30
Още от деня коментарно предаване
19:00
Последният печели забавно-познавателно семейно куиз шоу
20:00
По света и у нас
20:45
Спортни новини
21:00
Панорама с Бойко Василев
22:30
Вечната музика
23:00
По света и у нас
23:25
Дъщерята игрален филм /Испания, 2021г./, режисьор Мануел Мартин Куенка, в ролите: Хавиер Гутиерес, Патрисия Лопес Арнаис, Софиан Елбен, Брад Пит, Настрадин Ходжа, Хуан Карлос Вилянуева и др. (14)
01:25
100% будни сутрешно токшоу с Надежда Иванова и Стефан А. Щерев /п/
03:05
Култура.БГ предаване за култура с Димитър Стоянович /п/
04:05
Анн с двойно “Н” тв филм /5 епизод/п/
04:45
По света и у нас /п от 20:00 часа/

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Адблокер за реклами!!!

За съжаление засякохме, че използвате Adblock. За да продължите да използвате услугите на сайта, трябва да го изключите. Рекламите ни помагат да запазим сайта активен.